
Lód typu Gourmet
Kostkarka do lodu ACM 206 ICE SHOT
Wydajność:
95 kg/24h
Szerokość: 1250 mm
Głębokość: 620 mm
Wysokość: 870 mm
Zobacz więcej
Szerokość: 1250 mm
Głębokość: 620 mm
Wysokość: 870 mm


Specyfikacja
MAX WYDAJNOŚĆ NA DOBĘ:
95 kg lodowych kieliszków (2375 lodowych kieliszków)
RODZAJ LODU
Gourmet
ROZMIAR KOSTKI:
Duża kostka
SKRAPLACZ:
Chłodzony powietrzem
WBUDOWANY ZBIORNIK
Tak
POJEMNOŚĆ ZBIORNIKA:
50 kg (830 lodowych kieliszków)
WYMIARY:
Szer. 1250mm Gł. 620mm Wys. 780mm / 870 mm z nóżkami
GWARANCJA
3 lata
Do pobrania
Produkty z serii

Lód w wyposażeniu saun i SPA – dlaczego jest niezbędny i jaki wybrać?
Choć lód najczęściej stosowany jest w orzeźwiających napojach, ma on o wiele więcej zastosowań. Służy m.in. do ekspozycji żywności, schładzania ciasta w piekarniach czy bezpiecznego magazynowania produktów spożywczych. Zwykło się myśleć, że to po prostu zamrożona woda – tymczasem istnieje wiele rodzajów lodu, różniących się formą, konsystencją i sposobem wytwarzania. Właśnie dlatego wykorzystuje się go na różne sposoby – nie tylko w gastronomii, ale też w przemyśle, medycynie, transporcie czy branży SPA. O tym ostatnim zastosowaniu chcemy dziś „pomówić”.
Więcej